Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک اقتصادی؛ امسال با عنوان "تولید  دانش بنیان و اشتغال آفرین" نامگذاری شد. پرواضح است که در این نامگذاری اشتغال آفرینی چقدر اهمیت دارد. اما صرف آمدن عبارت اشتغال آفرینی در عنوان سال 1401 قطعاً منجر به ایجاد شغل برای جوانان کشور نخواهد شد. لازم است که این شعار عملیاتی شود. به نظر می رسد، اجرای قانون الزام دستگاه ها به استفاده از درگاه ملی مجوزهای کشور که در راستای تسهیل فضای کسب و کار کشور است، می تواند یکی از نمودهای عملیاتی شدن این شعار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال باید منتظر شویم و ببینیم که تا چه اندازه این شعار تحقق پیدا می کند و از حالت سربرگ ادارت، نوشته ی روی بنرها و موضوعی برای سخنرانی های مدیران خارج می شود و جنبه ی عملی به خودش می گیرد. اخیراً مجلس مصوبه ای در خصوص استفاده از درگاه ملی مجوزهای کشور داشت که به عقیده ی بسیاری از کارشناسان به حل و فصل بسیاری از مشکلات کشور در زمینه ی اشتغال زایی منجر می شود. اما شواهد موجود نشان می دهد که اجرای این قانون با مقاومت برخی مدیران و دستگاه ها مواجه شده است.

در این ارتباط با سیدامیر سیاح، کارشناس اقتصادی و مدیر دفتر پایش و بهبود محیط کسب‌وکار وزارت اقتصاد به گفتگو نشستیم؛

سیاح به تابناک اقتصادی گفت: نامگذاری سال جدید با نام تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین بسیار زیاد به موضوع صدور مجوزهای کسب و کار از درگاه ملی مجوزهای کشور ربط دارد. در واقع استفاده از درگاه مورد بحث به معنای تسهیل فضای کسب و کار کشور و در نتیجه افزایش اشتغال است. از سوی دیگر، اجرای قانون الزام دستگاه ها به استفاده از درگاه ملی مجوزهای کشور یکی از نمودهای عملی شعار سال پیش رو است.

به گفته ی این کارشناس اقتصادی، اگر درگاه ملی مجوزهای کشور مورد استفاده قرار بگیرد و تمامی دستگاه ها از این درگاه به صدور مجوز بپردازند، گام بلندی در راستای اشتغال آفرینی برداشته می شود.

وی افزود: دستگاه ها برای استفاده از درگاه ملی مجوزهای کشور یک سری مشکلات فنی دارند که باید حل و فصل شود. این کار شناس اقتصادی در ارتباط با مزایای درگاه ملی مجوزهای کشور نیز تصریح کرد: مهمترین کارکرد درگاه مورد بحث این است که تکلیف مردم را مشخص می کند و آنها را از سردرگمی نجات می دهد. در واقع این سامانه مشخص می کند که مردم برای گرفتن مجوز کسب و کار موردنظرشان چه کارهایی باید انجام دهند و چه روندی را باید طی کنند. به عبارت بهتر، این سامانه به مثابه ی یک راهنما برای مردم عمل می کند.

سیدامیر سیاح، کارشناس اقتصادی اضافه کرد: این امیدواری وجود دارد که استفاده از درگاه ملی مجوزهای کشور به رفع امضاهای طلایی و انحصار کمک و مشکلات حوزه ی کسب و کار را تا حد زیادی رفع کند.

وی ادامه داد: برای اینکه دستگاه ها را به سمت استفاده از درگاه ملی مجوزهای کشور سوق دهیم بهتر است از روش های تعاملی استفاده کنیم و به تشویق دستگاه ها برای استفاده از این درگاه بپردازیم.

سیاح همچنین خاطرنشان کرد: درگاه ملی مجوزهای کشور تازه متولد شده است و یک سری ایرادات دارد که به تدریج در حال رفع شدن است. در نهایت شرایطی به وجود می آید که متقاضیان بتوانند مجوزهای موردنظرشان را به صورت کاملاً الکترونیک دریافت کنند و این به معنای سهولت فضای کسب و کار است. در حال حاضر دستگاه های مختلف شرایط صدور مجوزشان را در سامانه مشخص کرده اند و یک سری بحث های فنی وجود دارد که با رفع شدن آنها می توانیم شاهد استفاده از این درگاه برای صدور مجوزهای کسب و کار در کشور باشیم.

این کارشناس اقتصادی گفت: در حال حاضر تمامی دستگاه ها ملزم هستند که از درگاه موردبحث برای صدور مجوز اقدام کنند، اگر دستگاهی مردم را برای صدور مجوز به صورت حضوری فرامی خواند، متخلف است و باید با او برخورد قانونی صورت بگیرد. به عبارت دیگر، با توجه به وجود قانون در زمینه ی استفاده از درگاه ملی مجوزهای کشور برای صدور مجوزها، هر دستگاهی که از این درگاه استفاده نکند و متقاضیان مجوز را به صورت حضوری فرابخواند، امکان شکایت از آن وجود دارد و این موضوع قابل رسیدگی است. 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان طرح ترافیک 1401 دعای روز سوم رمضان تولید دانش بنیان اشتغال آفرین متقاضیان مجوز درگاه ملی مجوز ها ماه رمضان طرح ترافیک 1401 دعای روز سوم رمضان قیمت گوشی کارشناس اقتصادی برای صدور مجوز ی کسب و کار ی استفاده دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۸۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه ۳۸۴ واحدی مسکن ساوه هفته آینده آماده تحویل موقت است

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس یوسف زاده در نشست شورای مسکن شهرستان ساوه اظهار کرد: با توجه به اینکه شماری از واحدهای پروژه نهضت ملی مسکن این شهرستان به صورت تحویل موقت به متقاضیان واگذار شده است، انتظار است بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مرکزی نیز در اسرع وقت نسبت به محوطه سازی این پروژه اقدام کند.

وی افزود: پروژه ۳۸۴ واحدی نیز در هفته آینده آماده تحویل موقت به متقاضیان است که به مرور قرارداد واگذاری انجام می‌شود.

مدیر کل راه و شهرسازی استان مرکزی بیان کرد: در پروژه ۴۸۴ واحدی نیز با توجه با درصد بالای پیشرفت فیزیکی پروژه، تعدادی از واحدها به صورت موقت به متقاضیان تحویل شده است و مقرر شد طی مکاتبه‌ای با بانک عامل نسبت به آزاد سازی مبالغ باقی مانده اقدام تا شاهد تکمیل کامل این پروژه و تحویل به تمام متقاضیان باشیم.

کد خبر 6088610

دیگر خبرها

  • سازمان ملی استاندارد صدرنشین جدول تبدیل دستگاهی
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند
  • مهلت تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی تا 25 اردیبهشت ماه تمدید شد
  • تبدیل ۳۲ درصد مجوزهای کاغذی به الکترونیکی در لرستان
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • پروژه ۳۸۴ واحدی مسکن ساوه هفته آینده آماده تحویل موقت است
  • پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود
  • سربازان از این طریق امریه بگیرند